Historie Hotel

Welkom in Van der Valk Hotel Restaurant Brugge Oostkamp, waar traditionele gastvrijheid en modern comfort elkaar ontmoeten!

Voormalig kasteel

Het 4 sterrenhotel, geopend medio juli 2009, is gevestigd in het voormalig Kasteel - restaurant Cruydenhove. Het karakter van het van oorsprong statige 17de eeuwse landhuis is behouden maar uitgebreid met het comfort van nu.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over 112 sfeervolle hotelkamers waarvan 3 suites, een gezellige bar, een sfeervol restaurant en een ontspannende wellnessruimte. In het hotel vindt u diverse authentieke details, zoals de prachtige glas-in-lood ramen in de ontbijtruimte.

Statig landhuis

Karakteristiek tot in details. Een statig landhuis met strak aangelegde tuin, grote witte kroonluchters; een ruime trap met sierlijk, gietijzeren hekwerk, een authentieke open haard waarin vuur knispert...

Kom eens langs

Bezoek ons restaurant of boek een arrangement en ontdek de warme gastvrijheid van Van der Valk Hotel Restaurant Brugge Oostkamp. U bent bij ons van harte welkom.

Honden

Er wordt een restrictief beleid gevoerd ten aanzien van honden. Afgezien van geleidehonden, worden zij niet toegelaten in het hotel.