Feesten en dergelijke

 

Onze zalen lenen zich uitstekend voor het houden van recepties, productpresentaties, roadshows, babyborrels, bedrijfsfeesten, bruiloften...
Eigentijdse zalen, sfeervolle verlichting, smaakvolle aankleding! 
Vraag vrijblijvend informatie bij onze banqueting manager. 


Walking Dinner

Wanneer het iets minder formeel mag zijn dan is een walking dinner de idéale gelegenheid voor een gezellige babbel!

Bedrijfsfeesten

Hotel Van der Valk Brugge Oostkamp is met zijn gezellige feestzalen en zijn bijhorende comfortabele kamers dé ideale uitvalsbasis voor het houden van een bedrijfsfeest. Het gezellige interieur, de smaakvolle aankleding, ruime mogelijkheden, aanwezigheid van dansvloer, .... vormen het perfecte decor voor een gezellige avond!

De kamers situeren zich op ruime afstand van het feestgedeelte.

Onze zalen lenen zich tevens uitstekend voor het houden van een thema avond. Waarom geen Casino avondje met James Bond allures?

Bruiloft

Het is moeilijk een pand te vinden dat dezelfde romantische sfeer ademt als Hotel Brugge. Dit klassieke landhuis ademt de sfeer van vervlogen tijden en is toch voorzien van de gemakken en het design van nu.

Onze chef en zijn team zullen ervoor zorgen dat u culinair zult genieten en onze servicegerichte medewerkers houden in de gaten dat u niets tekort komt. Overnachten na de bruiloft kan natuurlijk in onze luxe en indrukwekkende Bruidssuite met eigen bubbelbad.

Decoratie

Van der Valk staat bekend om zijn smaakvolle decoraties. Er wordt volop aandacht besteed aan het plaatsen van een bloemetje, een sfeervol theelichtje, .... Dit zijn vaak net de kleine dingen die uw evenement net dat beetje extra cachet geven!

Tevens kunt u ook bij ons terecht voor het bestellen van verse bloemen.

Huur een zaal

Neem contact op en huur een zaal bij Van der Valk Hotel Restaurant Brugge Oostkamp. Onze banqueting manager helpt u graag bij het organiseren van uw feest, besloten diner, bruiloften en recepties. U bent bij ons van harte welkom.

Hieronder vindt u een overzicht van wat mogelijk is: