Culinair

Restaurant Cruydenhove

Sinds 8 juni hebben we gelukkig weer groen licht gekregen ons restaurant, bar en terras te openen.

Belangrijke opmerking :  sinds 19 oktober 2020 is ons restaurant helaas enkel toegankelijk als logerende gast -  dit zowel voor het ontbijt, de lunch of het diner. 

Uiteraard mits in achtneming van de geldende en opgelegde voorwaarden, waarvan we graag de belangrijkste oplijsten : 

  • Al onze medewerkers werken met mondmaskers, dit voor onze maar uiteraard ook voor uw veiligheid
  • Tafels worden zo opgesteld dat de afstand van 1,5 meter tussen de tafels gewaarborgd is 
  • Er kunnen maximum 10 personen samen aan een tafel zitten. De algemene regels over de toegestane sociale contacten zoals vastgelegd door de overheid, moeten worden gerespecteerd
  • Hoe graag we ook zorgen voor sfeer en gezelligheid : op tafel geen boterpotjes, zout- en pepervaatjes, olie en azijn, ketchupflesjes, broodmandjes, siervoorwerpen, kaarsjes,…
  • Geen menukaart met kaft maar een A4 blad die na gebruik weggegooid wordt 
  • Reservatie is vereist : 050 83 37 80 of brugge@valk.com

 

Vorig jaar heeft ons volledig nieuw restaurant 'Cruydenhove' de deuren geopend.

Door het gebruik van warme kleuren en eigentijdse decoratie straalt het een bepaalde intimiteit en klasse uit en is het dan ook de uitgelezen plaats om er sfeervol te tafelen.

U kunt er genieten van een kaart met klassieke en eigentijdse gerechten, uitstekende wijnen en een perfecte service in een prettige sfeer.

Omwille van de corona is de kaart iets beperkter maar we zijn ervan overtuigd dat u er zeker en vast uw gading vindt :Voor een afsluitend drankje van de dag is de 'Bellini Bar' the place to be, ook volledig nieuw sinds eind 2018.

Het stijlvolle barmeubel met gerafinneerde ornamenten en een veranderlijk kleur vormt samen met de sfeervolle 360° haard een echte eye catcher.

Het ontbijt wordt normaliter geserveerd in ons restaurant op de eerste verdieping, gevestigd in het voormalig Kasteel en biedt plaats aan 124 personen.

Kanttekening : omwille van de beperktere beschikbaarheid, door de anderhalve meter afstand, kan het ontbijt ook doorgaan in onze bar, het restaurant op onze gelijkvloerse verdieping of op het terras. 

Het uiterst karakteristieke gebouw heeft diverse authentieke details, zoals de prachtige glas-in-lood en rondboogramen.

Er was een voormalige kruidentuin, vandaar de naam, en een leuk detail : de feest - en vergaderzalen kregen allemaal de naam van kruiden mee.