Kust

De kust maakt iets los in elk van ons... Nergens is de lucht zo puur, nergens kunt u verder staren of harder mijmeren.

Kunst en cultuur

De Belgische kust situeert zich op slechts op 20 minuten rijden van het hotel en is dé ideale combinatie tussen kunst, cultuur en natuur. Nergens zijn de wandelingen zo romantisch en de zonsondergangen zo overweldigend...

Shoppen

Er valt altijd wel iets te zien of te beleven en ook shoppers worden, met 15 koopzondagen tijdens het hoogseizoen, echt in de watten gelegd. Eigenzinnige trendy speciaalzaken en leuke conceptstores gaan er broederlijk hand in hand.

13 kuststeden

De 66 kilometer lange Belgische kust telt 13 kuststeden elk met hun eigen karakter. Van onmetelijke duinreservaten, brede stranden en gezellige drukte tot charmante jachthavens.

Strand en sport

Koksijde met zijn uitgestrekte natuurgebieden is hét paradijs voor al wie van fietsen en wandelen houdt. De Panne is een waar paradijs om tal van strand- en watersporten te beoefenen zoals zeilwagenrijden, speedsailen of paardrijden.

Badplaatsen

In Oostduinkerke leeft de visserijfolklore nog volop. Garnaalliefhebbers zijn hier aan het juiste adres want het is de enige plaats ter wereld waar de garnalen nog te paard worden gevangen. Ook de bruisende badplaats Blankenberge, het pittoreske De Haan, het mooie Oostende of het residentiele Knokke weten ongetwijfeld te charmeren!

Meer informatie?

Onze receptiemedewerkers vertellen u graag over bezienwaardigheden en er-op-uit tips in Brugge en omgeving. Boek een arrangement en ontdek Brugge vanuit ons hotel. U bent bij ons van harte welkom.